top of page

Onze monitoren

Enthousiaste monitoren met een onvermoeibare inzet!

Ieder jaar stellen we een topteam aan monitoren samen die elke kampweek het best van zichzelf geven. Er wordt bewust gekozen voor monitoren die minimum 18 jaar oud zijn en bezig zijn aan een pedagogische opleiding of het diploma al in hun bezit hebben. Ervaring en/of een monitorendiploma zijn ook zaken waar we rekening mee houden.

 

Sta je te poppelen om mee te werken als monitor bij het Sporteiland? Klik dan hier om je in te schrijven! Je kan ons ook vragen om samen met een vriend, kennis,… op dezelfde locatie te staan of samen een kleuterkamp te begeleiden.

 

Tijdens de Paas- en zomervakantie gaan onze moni’s aan de slag met een groepje van maximum 16 kinderen. Ze zorgen ervoor dat zowel jong als oud steeds weer een verrassende en plezante vakantie kunnen beleven. Met hun enthousiasme, creativiteit, gedrevenheid, humor en spontaniteit proberen ze elke deelnemer mee te nemen in een onvergetelijke kampervaring. Spelend ontdekken, kennis maken met nieuwe vrienden, blijven bijleren, actief en sportief bezig zijn en vooral heel veel plezier maken. Daarvoor staat het Sporteiland met al zijn monitoren!

Onze kleutermonitoren krijgen iedere kampperiode opnieuw een leuk thema aangereikt waarbij ze de allerkleinsten onderdompelen in een week vol fantasie, spelend leren en bewegen. De moni’s krijgen een volledig uitgewerkt draaiboek als houvast maar mogen deze aanvullen met hun eigen creatieve ideeën en ervaringen.

 

De sportmoni’s zijn steeds enthousiast om de kinderen te laten kennis maken met sport en spel. Ze zorgen voor structuur en variatie en differentiëren waar nodig zodat elke groep of kind plezier kan beleven. Ook de sportmoni’s krijgen een weekschema die ze kunnen aanpassen naar eigen ervaringen en specialiteiten.

 

De moni’s voor keuzeopties zijn steeds gespecialiseerd in hun vakgebied. Is het nu koken, dansen, bouwen, voetbal, zwemmen, circus, theater, topdetective of crea. Ze weten er steeds alles van en brengen hun kennis en ervaringen graag op speelse manier over aan de kinderen. Dankzij hun inlevingsvermogen, enthousiasme, kennis en differentiatie kunnen ze alle kinderen steeds opnieuw weer uitdagen.

 

Op ieder kamp is ook steeds een kampverantwoordelijke aanwezig. Hij/zij is het eerste aanspreekpunt, zorgt ervoor dat het kamp vlot verloopt en ondersteunt waar nodig. Hij/zij staat steeds klaar voor de goede zorgen van elk kind.

 

Op sommige kampen hebben we ook een kleutercoördinator. Hij/zij ondersteunt de kleutermoni’s door bij te springen op drukke momenten zoals het toiletbezoek, pauzes, knutselactiviteiten,... Afhankelijk van de locatie en het aantal kleutertjes zorgen we voor een kleutercoördinator.

Wil jij deel uitmaken van ons topteam?

Schrijf je dan hier in als monitor. Van zodra je je ingeschreven hebt als moni, ontvang je automatisch een inschrijvingsbevestiging. Daarna bellen wij je op om even kennis te maken en te peilen naar je ervaring, motivatie en interesses. Je krijgt ook meer info over het profiel van een monitor en wat er van je verwacht wordt. Stel dan ook gerust al je vragen. Nieuwe moni’s zijn ook steeds welkom op één van onze infovergaderingen.

 

Mocht je nog vragen hebben, kan je steeds contact opnemen via 0494/44 56 97 of info@sporteiland.be.

Vragen voor Het Sporteiland-team?

bottom of page